boerenverstand

Ervaring

Zie hier een Curriculum Vitae voor een uitgebreid beeld van mijn loopbaan.

Naast het werk met Boerenverstand, ben ik tevens lid van het stadslandbouwcollectief Cityplot, in welke hoedanigheid ik ook eetbare (voedselbos)tuinen ontwerp, aanleg, onderhoud en hier advies over geef. Ook werk ik sinds 2018 als tuincoach bij het inspirerende project Bloei & Groei, waar ik een groep vrouwen in kwetsbare posities begeleid in de tuin, teeltplannen maak, en hen oa door middel van workshops meer leer over eetbaar tuinieren. Tot slot doe ik veel “groen” schrijfwerk, meer hierover vind je bij het tabblad ‘schrijfwerk’.

Foto's van mijn werk:

Lesgeven:

(Foto's oa van cursusreeks 'Natuurlijk Moestuinieren' in 2015 bij ACTA Tuin, in 2016 bij 'I Can Change the World with my Two Hands' en verschillende losse workshops)

                               

                                  

            

                                                                      

FB IMG 15201731742937158

Aan het werk in de tuin:

     presentatie foto in tuin                 Balkep scheppen

      105          

Foto met gieter            7a4e4caa 730f 4f20 8a9f c4e7b1ad5a4f

            IMG 20190813 WA0000           IMG 20190831 WA0039

Met kruiwagen en koe bij Pluk

In de media:                                    

Ervaring bij toonaangevende projecten:

In 2017 heb ik de wereld rondgereisd om al werkend te leren bij verschillende Permacultuurprojecten. Ik heb stage gelopen bij New School Permaculture van Helder Valente in Tenerife, Plants for a Future van Addy en Ken Fern in Engeland en Balkan Ecology Project in Bulgarije. Bij het prestigieuze Schumacher College in Engeland mocht ik als tuinvrijwilliger een tijdje meedraaien met de Horticultuur opleiding, en in het afgelegen Echo Bay in Canada heb ik bijna twee maanden de eer gehad om in het wild samen te mogen leven en werken met Nikki van Schyndel, schrijfster van de bestseller 'Becoming Wild' en mijn grote heldin. In mijn nieuwsbrieven, te vinden onder het tabblad 'schrijfwerk' kan je er alles over lezen.